hablan de nosotros

porque vuestra opinión importa, nos ayuda a mejorar, sois nuestra inspiración, nos gusta conoceros y compartir con vosotros tantas emociones  y  reflejarlas con nuestra mirada

 
 
_DSC7364.jpg

 MARta i Montse

Estem molt i molt contentes de la feina que heu fet en aquest dia tan especial. Des del primer contacte que vàrem tenir amb vosaltres (el dia que vam venir a demanar-vos un pressupost) ja sabiem qui serien els nostres fotografs d'aquell 28 de Maig. Us agraïm de tot cor la vostra feina feta (pre-boda, reportatge de casament, les reunions perquè tot sigui del nostre gust....) ha sigut del tot Inmillorable.
Us vàrem triar a vosaltres basicament perquè us coneixiem del poble. Voliem algú proper a nosaltres i ràpid vàrem fer un seguiment dels vostres reportatges al facebook i a la vostre web personal. També coneixiem gent que van agafar els vostres serveis i això ens donava tranquil.litat. Els vostre tracte cap a nosaltres un 10. No tenim ni una queixa... Al contrari, massa agraïdes que estem. Tots aquests factors, ens van ajudar a confiar en vosaltres i a ser els Escollits.
La millor feina.... Tota! Creiem que es molt important fer una bona eleccio dels fotografs, ja que ells son els responsables de captar tots els moments d'aquell dia. El reportatge que ens vau fer tan al casament com al pre-boda ens facina. També creiem que es important tenir un bon filing entre fotograf-client i aquest factor també ha estat del tot cobert.
Evidentment, que us recomanariem i sempre que poguem us recomanarem, no ho dubteu.Moltes gracies per tot i enhorabona per la feina.

 
49.jpg

MAR Y JAVI

En Masdeu Weddings dan un servicio exquisito donde atrapan con la cámara aquellos momentos mágicos de tu gran día; son fotografías muy naturales y con mucho sentimiento. David y Eva son grandes profesionales y grandes personas, que se amoldan a tus necesidades y hacen que no olvides el gran día esperado.

Si hago una valoración calidad - precio: está muy bien.

 
_DSC9100.jpg

cristina y xavi

Grandes profesionales que saben captar la magia del momento. Se integran en el día y lo ponen todo muy fácil. Nosotros, que éramos bastante reacios a las fotografías, nos sentimos muy cómodos con ellos. Las fotografías son impresionante y os aseguramos que podéis confiar plenamente en ellos. Volveríamos a escogerlos mil veces más, y no dudamos en que los escogeremos para futuras ocasiones.